Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Arbitragebeleid

Arbitrage is een zeer belangrijk onderdeel van de hockeysport. Het behalen van een scheidsrechterkaart verhoogt je eigen spelregelkennis en daarmee het spelplezier in je eigen team. Om te komen tot voldoende arbitrage op alle niveaus is een positieve attitude t.a.v. het "fluiten" binnen de club noodzakelijk. Alleen dan kan arbitrage, zowel kwalitatief als kwantitatief, het gewenste niveau bereiken en behouden.

Scheidsrechtersregeling HCW

Misschien is fluiten niet je hobby. Wel is het een taak die verplicht is bij HCW als je aan de competitie deelneemt. Elke weekend zijn er scheidsrechters nodig. Want zonder scheidsrechters, geen wedstrijden. Zelf ben je ook blij met mensen die jouw wedstrijd fluiten. Helemaal als ze dat ook nog goed en gemotiveerd doen.

Veel van jullie fluiten gewoon als ze worden worden opgesteld. Helaas komt het nog steeds voor dat fluiters niet komen opdagen, te laat komen of "via via" aangeven niet te kunnen fluiten om allerlei redenen. Wanneer je niet komt fluiten dupeer je twee teams.

Wij willen de scheidsrechtersregeling bij een ieder nogmaals onder de aandacht brengen, zodat ook de coaches en de ouders op de hoogte zijn van deze regeling.

  • De scheidsrechterscommissie wijst per wedstrijd twee scheidsrechters aan die de plicht en de verantwoordelijkheid hebben om die wedstrijd te fluiten.
  • Van elk lid wordt verwacht dat hij/zij wekelijks tijdig de website raadpleegt om te zien of hij/zij is aangewezen om een wedstrijd te fluiten.
  • De scheidsrechter dient 15 minuten voor aanvang wedstrijd zich te melden. Dit voorkomt een hoop ergernis bij spelers en coaches en laat aan de tegenpartij professionaliteit zien.
  • Bij verhindering ben je zelf verantwoordelijk voor vervanging
  • Als je niet komt fluiten zonder voor vervanging te zorgen, zal je bij de volgende thuiswedstrijd 1 wedstrijd extra fluiten.
  • Wanneer je dan alsnog niet komt opdagen dan zal hij/zij ter verantwoording worden geroepen bij de Technische Commissie.

Vervanging scheidsrechter

Het is de zorg en verantwoordelijkheid van de scheidsrechter om bij verhindering tijdig voor adequate (dat wil zeggen: tenminste van hetzelfde niveau) vervanging zorg te dragen en dit voorafgaand aan de wedstrijd via email aan de scheidsrechterscommissie door te geven. De scheidsrechter is en blijft ervoor verantwoordelijk dat de door hem/haar aangezochte vervang(st)er daadwerkelijk verschijnt om de desbetreffende wedstrijd te fluiten.

 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

23-9 Open Dag 9 en 23 september: neem ...
Toon hele agenda

Statistieken

zaterdag 19 september 2020
Aantal leden (info) 191
Nu online 19
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 66,0%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Floor Ploeger

 

Clubcompetitie

1. MD
2. Veteranen
3. JC
4. Dames1
5. MA2
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
september 0 %
oktober 0 %
november 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 6% |week: %

Teams

Hockey.nl

Hockeyverhalen: trainingsstages, grappen, grollen en stappen
Medekoploper hdm op roze wolk na winst op Laren
Round-up HK (D): Verrassing Bloemendaal, tien goals Amsterdam tegen Victoria
Van der Ven over overwinning op karakter, wonderbenen en reflexen
Casper van Eijck: Born to be a Victorian
Hockey coronanieuws: Duels HIC in Promotieklasse uitgesteld