Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
14-6
Teamindeling 20/21 bekend

Beste leden, ouders,

Bij deze de definitieve teamindeling voor het seizoen 20/21.
Hierbij gelden een paar uitgangspunten, vanuit het beleid van HCW:

  • Indeling op basis van leeftijd en KNHB-categorie
  • Jongens-lijn willen we als club borgen.
  • ls het voor de indeling van de teams nodig is of in bijzondere gevallen wijken we af van indeling op leeftijd en KNHB-categorie, we proberen dit tot een minimum te beperken.
  • Selectie is geen uitgangspunt voor indeling.

Definitieve versie
Het zijn bijzondere tijden en door de Corona hebben we als TC ook niet alle contact gehad met alle leden zoals we normaal gesproken zouden willen. Toch hebben we het idee dat de bijgevoegde indeling breed is besproken zeker daar waar vragen en issues waren. Op basis daarvan zijn er nog kleine aanpassingen gedaan.

Bijgevoegde indeling hebben we als HCW bij de KNHB opgegeven en geldt als uitgangspunt voor 20/21. Deze indeling zal ook in de komende weken in LISA worden doorgevoerd zodat iedereen richting volgend seizoen ook in de nieuwe indeling terecht komt in de LISA app.

Een aantal opmerkingen t.a.v. de indeling
Bij de jeugd schuiven eigenlijk alle teams zo goed als 1 op 1 door en blijven bij elkaar. Uitzondering is onze Jongens A. Met pijn in het hart moeten we hier het team uit elkaar halen; de leeftijden zijn inmiddels zodanig dat we geen jeugd dispensatie meer krijgen en daarnaast gaan een aantal leden bijvoorbeeld studeren.

Hierdoor zullen 3-4 jongens aansluiten bij MA2 (dit seizoen MB) en een aantal van jongens A doorstomen naar de Heren 1. Voor MA2 vragen we dispensatie bij de bond en willen we dat team ook gewoon in een meiden-competitie uit laten komen.

Bij de dames is het nog niet 100% duidelijk wat gaat gebeuren. Er zal sowieso 1 Dames team van HCW in de vierde klasse te bewonderen zijn. Met de dames wordt nog gesproken of dit uiteindelijk twee teams worden of 1 samengesteld team daar waar ook diverse dames (logischerwijs) gaan studeren, etc.
nb. Dit kan nog impact hebben op de oudste MA1 die wellicht dan bij de jeugd blijven met dispensatie dan wel doorschuiven naar de Dames.

Bij de Heren zullen we komend seizoen weer een team in de 4e klasse hebben. Samen met de dames betekent dit voor het eerst in lange tijd weer twee seniorenteams in de bondscompetitie!!

Wie coacht, wanneer training?
De teamindeling is gepubliceerd met de coaches waarvan bekend is dat ze starten met coachen of doorgaan. De komende weken zijn we druk bezig met de andere teams en coaches. Zodra het geheel bekend is zullen we dat ook met die teams communiceren.

Het training schema voor volgend jaar met de tijden, de trainers e.d. wordt altijd pas in de zomer bekend. Reden hiervoor is met name dat we pas richting het einde van het seizoen bekend hebben hoe bijvoorbeeld werkroosters en schoolroosters eruit zien.

Corona - einde seizoen - start seizoen
Zoals gezegd het zijn bijzondere tijden. Normaal zouden we als club rond deze tijd al zomerkamp hebben en zat het seizoen er bijna op… Voor dit jaar zullen we proberen zo lang mogelijk door te trainen, zolang we leden, vrijwilligers en trainers genoeg hebben! In de zomer verwachten we als TC ook een uitgebreider aanbod dan normaal.

Volgend seizoen zullen we sowieso starten met een nieuw trainingschema. Afhankelijk van de Corona-maatregelen zal dit nog een anderhalve meter rooster zijn of weer een normaal schema. Mochten er aan de start van het seizoen geen wedstrijden zijn dan zullen we als TC er alles aan doen om ook de weekeind trainingen door te laten gaan.

Mochten er vragen / opmerkingen zijn laat het vooral weten!

De TC
Roelof
Milou
Marion
Youri
Wim
Martijn

 Bijlage: indeling teams HCW20-21_v4_verspreiding.xlsx
 
 

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Agenda

23-9 Open Dag 9 en 23 september: neem ...
Toon hele agenda

Statistieken

zaterdag 19 september 2020
Aantal leden (info) 191
Nu online 2
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 66,0%

Mededelingen

Vandaag Jarig


Floor Ploeger

 

Clubcompetitie

1. MD
2. Veteranen
3. JC
4. Dames1
5. MA2
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
september 0 %
oktober 0 %
november 0 %

Laatste reacties

vandaag geen reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 6% |week: %

Teams

Hockey.nl

Medekoploper hdm op roze wolk na winst op Laren
Round-up HK (D): Verrassing Bloemendaal, tien goals Amsterdam tegen Victoria
Van der Ven over overwinning op karakter, wonderbenen en reflexen
Casper van Eijck: Born to be a Victorian
Hockey coronanieuws: Duels HIC in Promotieklasse uitgesteld
Auping Doelpunt van de Week: Bas Muijsenberg (Delta Venlo JB1)